DEALERS HAND CRAFTED TUSCAN TERRACOTTA POTTERY


Dat is wat ons drijft: mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het! Sierbestrating, een vijver met vlonder, overkapping, tuinafscheiding of loungehoek, het maakt niet uit wat uw plannen zijn. De specialisten van Aardoom Hoveniers zijn van alle markten thuis om uw droomtuin te realiseren.


All Seasons Hoveniers is u graag van dienst. Wij werken vanuit Heemstede en Haarlem en hebben vakkundige mensen in dienst die een kei zijn in het leveren van wat wij beloven. 


Amstel Hoveniers, de hovenier voor Amsterdam en omstreken, ontwerpt en realiseert het totaalconcept voor de tuin, openbare ruimte, het terras en de moestuin voor café en restaurant. We maken en realiseren een plan van A tot Z.


Bij B https://www.boertuinenlandschap.nl/ oer Tuin- en Landschapsprojecten geloven wij dat een ieder (particulier, bedrijf of openbaar) een tuin of buitenruimte mag hebben die bij hem of haar past. De ruimte moet voor u aanvoelen als een warme jas in de winter, gewoon een stukje van uzelf waarbij u zich behaaglijk voelt. Is de warme jas er een met gaten en waait de wind er doorheen, dan is er een mogelijkheid hier iets aan te doen. Wij willen graag de naald en het draad in uw handen zijn; wij zijn er voor u!


Vanuit hun nieuwe locatie in Angeren maakt Claassen Buitenbeleving uw tuin of bedrijfserf tot een bijzondere en perfect bij uw woning of bedrijfspand passende buitenruimte. Aan de hand van een uitgekiende structuur, beplantingsplannen die ieder seizoen het optimale aan sfeer en kleur in de tuin brengen en het aanbrengen van accessoires, geeft Claassen niet alleen vorm aan de functie die u voor uw buitenruimte op het oog heeft maar maakt die tot een ware beleving!


In 2010 is Garden Royaal door hun inzet en liefde voor het hoveniersvak uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor alle werkzaamheden in en rond uw tuin in Den Haag en omgeving. Naast uitgebreide kennis van flora en fauna verzorgt Garden Royaal op vakkundige wijze tuinaanleg en -onderhoud, leggen van kunstgras, aanleggen van bestrating, verlichting en vijvers, erfafscheidingen en het rooien van bomen en heesters.


La Serra Exclusive Plants is een handelsbedrijf dat al meer dan 20 jaar positie inneemt in zowel de nationale als de internationale markt. La Serra heeft vele gezichten: een kuipplantenkwekerij, de import van diverse bomen zoals laan- en leibomen en solitaire heesters tot 7m hoog uit heel Zuid Europa. Verder levert La Serra ook complete pakketten aan voor hoveniers, tuincentra en groothandel.


Kwekerij De Limieten staat nationaal en internationaal bekend om het kweken van grote volwassen bomen, struiken en hagen voor de tuinliefhebber 'zonder geduld'. Dit doet De Limieten al 40 jaar. Bij De Limieten bent u aan het juiste adres voor al uw tuinwensen; van uw tuin weet De Limieten een 'Limieten-tuin' te maken met zijn specifieke kenmerken: tijdloos, stijlvol en verrassend. Met het ontwerpen tot het aanleggen en onderhouden van privétuinen, dakterrassen, bedrijfstuinen, parken en landgoederen in zowel binnen- als buitenland en met de volgroeide produkten van eigen kwekerij zorgen ervoor dat u direct van uw 'Limieten-tuin' kunt genieten.


Het tuincentrum van Kwekerij G. Meijer is mooi gelegen in het Heilooërbos en is gespecialiseerd in vaste planten (zo'n duizend soorten), siergrassen, bamboe, varens, kruiden klimplanten, bomen, heesters, coniferen en een groot assortiment rozen. Bij Kwekerij Meijer vindt u een representatieve collectie van handgemaakt en vorstbestendige terracottapotterie van Terrecotte Europe.


Van Mierlo Tuinen is een modern, ambachtelijk ontwerpburo en heeft een duidelijke visie. Een heldere manier van werken: Van Mierlo Tuinen verbindt Mens, Natuur en Architectuur. 


Groen is de passie van De Tuinhulp. Elk stukje groen in leef- of werkomgeving van particulieren en bedrijven is bij De Tuinhulp in goede handen. Een mooi aangelegde en goed onderhouden tuin is een aanwinst voor elk huis of bedrijf. Een fijne tuin waar u van de seizoenen kunt genieten, een sfeervol terras met mooie beplanting en aantrekkelijke terracotta plantenpotten.


30 Jaar actief in kwaliteitstuinen heeft Paul Casteleijn gouden en bronzen Floriade bekroningen voor hun tuinen gekregen. Ruim 200 tuinen heeft Casteleijn in de afgelopen kwart eeuw aangelegd, veelal in opdracht van tuinarchitecten voor particulieren en instellingen. Het streven van Casteleijn blijft erop gericht hoogwaardigen en mooie tuinen te maken die passen bij de opdrachtgever.


Robert De Tuinman is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en vakkundig onderhouden van particulier- en bedrijfstuinen. Door een ruime ervaring en vakkundig opgeleide medewerkers kunnen alle ontwerpen en ideeën door ons worden gerealiseerd. Of het nu gaat om eigen ontwerp, stijl en of visie "De Tuinman" is uw adres voor een geslaagde tuin- of landschapsrealisatie. . Wij hebben jaren lang ervaring op het gebied van het plaatsen van schuttingen, tuinhuisjes, vijvers, onderhouden van bestaande tuinen en tevens het aanleggen, ontwerpen van een nieuwe tuinen. De Tuinman is Tuinkeur-gecertificeerd.


Wesseling Tuinen, een naam die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap. Wesseling's streven is door middel van kennis en opgedane ervaring samen met u van uw tuin een plek te maken om je thuis te voelen.


Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijf. De tuin geeft net dat extra beetje meer uitstraling waardoor het gebouw beter tot zijn recht komt. Het team van gepassioneerde tuin- en landschapsarchitecten helpt u graag bij het creeëren van een tuin die past bij uw levens- en woonstijl. Aanleg van privé en bedrijfstuinen en het ontwerp van tuinen voor woon- en zorgcentra en andere instellingen; het team van Viridee staat steeds paraat voor het verwezenlijken van uw droomtuin!


U wilt graag een exclusieve, eigentijdse tuin en u bent op zoek naar een tuinspecialist die uw ideeën en wensen kan omzetten naar een prachtige tuin? Dan helpt Verschoor Groenprojecten u graag verder met een tuinontwerp op maat. Zij  neemt u de tuinaanleg graag uit handen volgens een strakke planning zodat u snel kunt genieten van uw tuin. Ook voor tuinonderhoud bent u bij Verschoor Groenprojecten aan het goede adres.

 0461

180912